Šokové zchlazovače
Nejprodávanější
Šokový zchlazovač / zmrazovač značky Tefcold. Kapacita zchlazení na +3°C: 12 kg, kapacita zmrazení na -18°C: 8 kg. Zchlazovací cyklus 90 minut, mrazící cyklus max 240 minut....
Šokový zchlazovač / zmrazovač značky Tefcold. Kapacita zchlazení na +3°C: 18 kg, kapacita zmrazení na -18°C: 14 kg. Zchlazovací cyklus 90 minut, mrazící cyklus max 240 minut....
Šoker REDFOX - Kapacita 3x GN 1/1 - 40 mm h, automatické zchlazování (+3 °C) a šokové mrazení (-18 °C). Manuální zchlazování - nastavení času, se sondou....
Šoker REDFOX - kapacita 5x GN 1/1 - 40 mm h, automatické zchlazování (+3 °C) a šokové mrazení (-18 °C). Manuální zchlazování - nastavení času, se sondou....
Šokový zchlazovač / zmrazovač značky Tefcold. Kapacita zchlazení na +3°C: 40 kg, kapacita zmrazení na -18°C: 28 kg. Zchlazovací cyklus 90 minut, mrazící cyklus max 240 minut....
Šoker REDFOX - kapacita 10x GN 1/1 - 40 mm h, automatické zchlazování (+3 °C) a šokové mrazení (-18 °C). Manuální zchlazování - nastavení času, se sondou....
Šoker REDFOX - kapacita 15x GN 1/1 - 40 mm h, automatické zchlazování (+3 °C) a šokové mrazení (-18 °C). Manuální zchlazování - nastavení času, se sondou....
Šokový zchlazovač a zmrazovač - pro zvýšení produktivity, lepší využití technického vybavení kuchyně a zvýšení hygieny gastronomických provozů je stále více využíváno šokové chlazení a mražení potravin ihned po tepelné úpravě. Zchlazovací proces probíhá z teploty 90°C na teplotu 3°C nebo zamražení z teploty 0°C na teplotu -18°C. Všechny typy nabízených šokerů umožňují provoz v režimu zachlazení nebo zamražení a následně po ukončení pracovního cyklu se přepnou do uchovávacího režimu. Potraviny se ukládají do šokeru v gastronádobách o hloubce 40 nebo 65 mm. U potravin většího objemu lze využít pro kontrolu teploty jádra vpichovací sondu. Šokery jsou v nerezovém provedení.
Šokové zchlazovače / zmrazovače slouží výborně pro zefektivnění výrobního procesu stravovacích provozů, kdy vyrobená jídla lze šokově zchladit nebo zmrazit, a uchovat je tak pro pozdější výdej. Šokové zchlazování probíhá podle předem stanovené zchlazovací křivky, aby při procesu byl maximálně potlačen výskyt a množení mikroorganismů.