Napište si o slevu 5% na celý nákup (platí při nákupu nad 1000 Kč bez DPH) na info@smartgastro.cz

Ohřívač čokolády Martellato MCD102 Digital 6l

Kód: MCD102
Neohodnoceno
Značka: Martellato
15 500 Kč 18 755 Kč včetně DPH
2-3 týdny (1 ks)

Profesionální ohřívač čokolády italské značky Martellato na 6 litrů v digitálním provedení na 230V. Ohřívač je vyroben z kvalitního plastu, který je vhodný i pro vyšší teploty. Na předním panelu lze nastavit temperování čokolády buď ručně, nebo zvolit jeden z přednastavených programů pro - bílou, mléčnou a hořkou čokoládu. Ohřívač na čokoládu MCD102 s celkovými rozměry 33x40x13,5 cm a rozměry vnitřní nádoby 26,5x32x10 cm.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Profesionální ohřívač čokolády italské značky Martellato na 6 l v digitálním provedení. Ohřívač je vyroben z kvalitního plastu, který je vhodný i pro vyšší teploty. Ohřívač má vyjímatelnou vnitřní nádobu, víko z nerezové oceli a integrovaný termostat, díky kterému je možné kontrolovat a měnit teplotu čokolády. Elektronická metla, která řídí vnitřní odpor pro optimalizaci požadovaného výsledku, detekuje teplotu čokolády vnějším povrchem. Díky tomu je možné rychlejší a přesnější roztavení čokolády. Na předním panelu lze nastavit temperování čokolády buď ručně, nebo zvolit jeden z přednastavených programů pro - bílou, mléčnou a hořkou čokoládu. Ohřívač čokolády Martellato MCD102 s celkovými rozměry 33x40x13,5 cm a rozměry vnitřní nádoby 26,5x32x10 cm.

Technická data:

napětí

230 V

příkon

0,3 kW

délka

330 mm
šířka 400 mm
výška 135 mm
objem: 6 l
materiál:
  • nerezová ocel
  • plast
délka komory - nádoby: 265 mm
šířka komory: 320 mm
výška komory: 100 mm
displej: ano
programátor: ano
teplotní sonda: ano

Doplňkové parametry

Kategorie: Cukrářské potřeby
Záruka: 1 rok
Hmotnost: 4.5 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Italský výrobce profesionálního zařízení a příslušenství pro cukrářské, zmrzlinové provozy a domácnosti. Mezi nejznámější produkty patří ohřívače na čokoládu, které rozpouštějí čokoládu pomalu, šetrně a na požadovanou teplotu, aby nedošlo k jejímu přehřátí a tedy ztrátě její kvality.