Novinky
V dnešní době je velice trendy vařit v gastronomických zařízeních pokrmy pomocí nízkoteplotního pečení a to kvůli hmotnostním ztrátám, které vznikají při pečení na vysoké teploty a také zachování přirozené chuti potravin. Když budete chtít tyto aspekty eliminovat je vhodné použití zařízení holdomat, které slouží právě na nízkoteplotní pečení a také pro udržování teploty pokrmů. Holdomaty pracují s teplotami od 20 - 120 °C, což zaručuje přesné hlídání teplot pro různé úpravy druhů mas.
- 1. Jakou zvolit velikost holdomatu?
Nejprve je nutné určit si, jakou skladbu pokrmů budete chtít v holdomatu připravovat a také při výdeji již hotových jídel, které pokrmy budete chtít v holdomatu udržovat.
Holdomaty se vyrábějí ve velikostech na vložení gastronádoby GN 2/3 (352x325 mm) a klasické GN 1/1 (530x325 mm)
3x GN 2/3 - vhodné pro přípravu do 50 jídel - Holdomat Retigo 323
3x GN 1/1 - vhodné pro přípravu 100 - 150 jídel - Caldolux Spidocook SCH 030
4x GN 1/1 - vhodné pro přípravu 150 jídel - Holdomat Retigo 411
5x GN 1/1 - vhodné pro přípravu od 150 jídel a více - Holdbox RM Gastro HD 0511E
7x GN 1/1 - Sestava holdomatů na sobě - vhodné pro přípravu od 250 jídel - Holdomat Retigo 711
- 2. Jakou zvolit značku holdomatu?
Na trhu s gastronomickým zařízením se již nyní objevuje velký počet značek, které holdomaty nabízejí. V našem sortimentu naleznete značky Retigo (originál Hugentobler v ČR pod značkou Retigo), Spidocook, RM Gastro a Bartscher. Ano můžete pořídit originální holdomat Retigo, které nabízí precizní elektronickou kontrolu teploty s odchylkou +/- 1 °C, robustní provedení a přehledné ovládání na digitálním panelu, ale také musíte počítat s vyšší cenou než konkurenční výrobky. Caldolux Spidocook na 3x GN 1/1 nabízí vynikající poměr kvalita/cena, je vybaven teplotní sondou, nabízí přehledné ovládání na digitálním panelu a cena je velmi příznivá. Holdbox od společnosti RM Gastro nabízí kvalitní výrobek, co se týče zpracování materiálu a přívětivého ovládání. Holdbox nabízí teplotní sondu pouze za příplatek. Nízkoteplotní trouba Bartscher Vitagar nabízí obdobné vlastnosti jako Caldolux Spidocook včetně integrované teplotní sondy.
- 3. Co Vám holdomat přinese za výhody?
+ nízkoteplotní pečení
+ udržování jídel při výdeji pokrmů
+ snížení hmotnostních ztrát u surovin
+ snížení energetické náročnosti gastronomického provozu
- 4. Pro koho je holdomat určen?
Pro veškeré gastronomické provozy - restaurace, bistra, vývařovny, školní jídelny atd., které chtějí moderně a efektivně vařit za příznivých ekonomických podmínek.
Stále něco nevíte a váháte s pořízením tohoto praktického pomocníka do kuchyně? Obraťte se na nás na telefonu 777 599 233 či e-mailu info@smartgastro.cz
Máte gastroprovoz na dobré adrese, velké koncentraci lidí a ještě nepřipravujete pro své zákazníky snídaně? Tak by jste to asi měli napravit. Uděláme si spolu modelový příklad 30 ks průměrně připravených snídaní každý den 7 dní v týdnu, kdy má provoz otevřeno. Při ceně snídaně 119 Kč/ks měsíčně utržíte 107 100 Kč, dále pak za rok vytvoříte přípravou snídaní tržbu navíc 1 285 200 Kč.
Teď, ale všichni začnou namítat, že potřebují pracovní sílu navíc, která vše bude připravovat. Se zařízením UNOX BAKERLUX SPEED.Pro to zvládne běžná pracovní síla, která obsluhuje zákazníky standardně v kavárně, bistru, restauraci či na letní zahrádce.
Rychlopečící pec UNOX BAKERLUX SPEED.Pro je řešení pro Vás. Revoluční zařízení 2v1 high speed oven a pec Unox Bakerlux SPEED Pro na 3x BAKE plech 460x330 mm či 1x SPEED plech 450x330 mm. Napájení přes 400 V a příkon 6,6 kW dokážou fantastické výsledky. Spojení konvekce, mikrovln a kondukce = zapečení 6x toast za 75 sekund, 9 zmražených croissantů za 50 sekund, hamburger se zmrzlým masem za 120 sekund. 6x mražený losos dozlatova upečený za 110 sekund. Vše krásně zlatavé, křupavé, propečené. Vajíčka, ham and eggs, propečená klobáska na plechu = žádný problém! Zařízení vhodné pro bistra, restaurace, kavárny, letní zahrádky, benzínové pumpy. Zatraktivněte svůj sortiment, nalákejte nové zákazníky a znásobte své zisky, o to přeci jde nejvíce.
Video na youtube: https://www.youtube.com/watch?v=lhh5_clmeiw
Ano na snídaně máte náklady na suroviny, zaměstnance, čas strávený nákupy, ale marže v gastroprovozu je cca 50%. Při vytvoření tržby přípravou snídaní navíc +1 285 200 Kč a této marži to pro Vás znamená zisk 642 600 Kč.
Pořizovací cena zařízení UNOX BAKERLUX SPEED.Pro = 151 470 Kč bez DPH (183 278 Kč s DPH), když jste plátci DPH, stát Vám daň vrátí
Výsledný zisk po prvním roku používání činí 642 600 - 151 470 = +491 130 Kč.
Generovat zisk +491 130 Kč za rok to už je dobré přemýšlet o zařazení snídaní do svého menu.
Akce na konvektomaty a pekařské pece UNOX do 30.6.2021. Máme pro Vás akci na konvektomaty UNOX ChefTop varianta PLUS na 5x či 7x GN 1/1 nebo UNOX BAKERTOP na 4x či 6x plech 600x400 mm. Pokud u nás zakoupíte konvektomat nebo pekařskou pec UNOX verzi PLUS (plná výbava) platíte za cenu verze ONE. Tato akce se vztahuje na podporu gastronomických provozů HORECA, které velmi zasáhla koronavirová krize, kdy provozy mohou mít pouze částečně otevřeno.
- Konvektomat 5x GN 1/1: http://www.smartgastro.cz/konvektomat-unox-xevc-0511-eprm-plus-akcni-cena/
- Konvektomat 7x GN 1/1: http://www.smartgastro.cz/konvektomat-unox-xevc-0711-eprm-plus-akcni-cena/
- Pekařská pec 4x plech 600x400 mm: http://www.smartgastro.cz/unox-bakertop-xebc-04eu-eprm/
- Pekařská pec 6x plech 600x400 mm: http://www.smartgastro.cz/unox-bakertop-xebc-06eu-eprm
Předváděčka zařízení ZDARMA s kuchařem UNOX u Vás na provozovně! Přijedeme, předvedeme a vše si vyzkoušíte.
Volejte na telefon 777 599 233 či pište na martinpavek89@gmail.com
Nově na našem e-shopu naleznete výrobu nerezového nábytku z kvalitní potravinářské ocely na přání zákazníka, která splňuje veškeré hygienické standardy. Vyrábíme nerezové stoly s trnoží, policí, skříňové, mycí stoly, regály, police, podstavce pod konvektomaty, digestoře, vozíky, režony, stolové nástavby. Vaše poptávky s rozměry zasílejte na email info@smartgastro.cz