Napište si o slevu 5% na celý nákup (platí při nákupu nad 1000 Kč bez DPH) na info@smartgastro.cz

Litinová pánev 24x4 cm

Kód: 00000-000T2013
Novinka
Neohodnoceno
Značka: Maysternya
589 Kč 712,69 Kč včetně DPH
Skladem (3 ks)

Litinová pánev 24 cm, výška 4 cm. Litinové pánve Maysternya jsou bez jakékoli povrchové úpravy (bez smaltu). Povrch se na litinovém nádobí vytváří během procesu vaření a neustále se obnovuje. Nejedná se však o nepřilnavý povrch, ale o nejtenčí polymerový film vyrobený z vypáleného tuku, který chrání pánev před korozí a má také hydrofobní vlastnosti (odpuzuje vodu). Litina dokáže rovnoměrně a intenzivně vyzařovat teplo. To je i její hlavní výhoda. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Litinová pánev 24 cm, výška 4 cm. Litinové pánve Maysternya jsou bez jakékoli povrchové úpravy (bez smaltu). Povrch se na litinovém nádobí vytváří během procesu vaření a neustále se obnovuje. Nejedná se však o nepřilnavý povrch, ale o nejtenčí polymerový film vyrobený z vypáleného tuku, který chrání pánev před korozí a má také hydrofobní vlastnosti (odpuzuje vodu). Litina dokáže rovnoměrně a intenzivně vyzařovat teplo. To je i její hlavní výhoda. Litinové pánve se nesmí mýt v myčce! Doporučujeme jenom ruční mytí.

Co je důležité udělat, před prvním použitím?

Umyjte výrobek v teplé vodě s čistícím prostředkem a důkladně osušte! Předehřejte nádobí na varné desce jakéhokoliv typu, nebo v troubě při teplotě 175 – 200°C (bez dřevěného madla). Po zahřátí (cca 2–3 min.) přidejte 1–2 cm vrstvu soli a za občasného promíchání nechte vypalovat, dokud kouř neustane (15 – 20 min.) Nechte vychladit (ne prudce), umyjte opět v teplé vodě s čistícím prostředkem, osušte a promažte celou nádobu rostlinným olejem.

 

Technická data:

  • Rozměr: 24 cm
  • Výška: 4 cm
  • Hmotnost: 2,5 kg

Doplňkové parametry

Kategorie: Litinové
Záruka: 1 rok
Hmotnost: 2.5 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Tradiční ukrajinský výrobce kvalitního litinového nádobí, které má výborné tepelné a rovnoměrné vlastnosti při smažení a pečení jídel.