Holdomat, udržovače
Nejprodávanější
Zařízení Caldolux typu holdomat Spidocook (dříve UNOX) s kapacitou trouby pro 3x GN1/1 nebo 6x GN1/2 vhodný pro udržování teploty potravin a nízkoteplotní pečení. Přístroj...
Zařízení Caldolux typu holdomat Spidocook (dříve UNOX) s kapacitou trouby pro 3x GN1/1 nebo 6x GN1/2 vhodný pro udržování teploty potravin a nízkoteplotní pečení. Přístroj...
Holdomat slouží pro nízkoteplotní pečení (snížení hmotnostních ztrát) a udržování jídel při výdeji. Příprava většího množství pokrmů není výhradně o samotném vaření, ale také o udržování pokrmů v ideální teplotě a dokonalé konečné kvalitě. Přesně k tomuto účelu slouží holdomat. Při teplotě 65 – 75°C dokážete za pomoci holdomatu udržovat nejrůznější druhy masa po dlouhou dobu teplé a připravené k okamžitému servírování. Zároveň mají holdomaty v rukávu ještě další eso – umožňují pečení při nízké teplotě a dlouhém čase. Technikou pomalého pečení získáte perfektně propečené maso, které je křehké, chuťově dokonalé a na rozdíl od klasického pečení ztrácí minimum ze své původní váhy. V nabídce naleznete holdomaty značek Retigo (original Hugentobler pod značkou Retigo), Spidocook a RM Gastro.
Udržovače hranolek slouží k uchovávání čerstvých a křupavých hranolek pomocí infralampy či keramické lampy.