Napište si o slevu 5% na celý nákup (platí při nákupu nad 1000 Kč bez DPH) na info@smartgastro.cz

Blog, Strana 2

Jak správně vybrat šoker

Šokové zchlazovače získávají v poslední době čím dál větší oblibu v gastronomických provozech a to d...

Jak vybrat výrobník ledu

Výrobník ledu je velikým pomocníkem v každém gastro provozu. Kostkový led je využívám do nápojů v ho...

Jak vybrat grilovací desku

Grilovací deska je základním prvkem každé profesionální kuchyně. Na grilovací desce se připravují st...

Výhody vodních fritéz Movilfrit

Vodní fritéza se stala velice oblíbeným pomocníkem v profesionální kuchyni díky unikátnímu využití v...

Jak vybrat sklopnou pánev

Sklopné smažící pánve jsou vhodné do větších gastronomických podniků, kde potřebují uvařit či usmaži...

Jak vybrat varný kotel do profi kuchyně

Varný kotel je nutností všude tam, kde se vaří velké množství jídel a to především polévek a omáček....

Jak vybrat chladící vitrínu

Chladící vitríny slouží pro uchovávání a prezentaci výrobků. Chladící vitrína by tedy měla být umíst...

Jak vybrat profi lednici

V každém gastronomickém provozu nesmí chybět chladící zařízení jako jsou lednice, mrazáky či chladíc...

Jak správně vybrat profi fritézu

Profesionální fritéza v gastronomickém provozu je nedílnou součástí každé kuchyně. Ve fritéze se usk...

Jak vybrat kuchyňský robot do profi kuchyně

Univerzální kuchyňské roboty jsou pomocníci do každého provozu, kde je zapotřebí míchat těsto, bramb...