Blog, Strana 2
Šokové zchlazovače získávají v poslední době čím dál větší oblibu v gastronomických provozech a to d...
Výrobník ledu je velikým pomocníkem v každém gastro provozu. Kostkový led je využívám do nápojů v ho...
Grilovací deska je základním prvkem každé profesionální kuchyně. Na grilovací desce se připravují st...
Vodní fritéza se stala velice oblíbeným pomocníkem v profesionální kuchyni díky unikátnímu využití v...
Sklopné smažící pánve jsou vhodné do větších gastronomických podniků, kde potřebují uvařit či usmaži...
Varný kotel je nutností všude tam, kde se vaří velké množství jídel a to především polévek a omáček....
Chladící vitríny slouží pro uchovávání a prezentaci výrobků. Chladící vitrína by tedy měla být umíst...
V každém gastronomickém provozu nesmí chybět chladící zařízení jako jsou lednice, mrazáky či chladíc...
Profesionální fritéza v gastronomickém provozu je nedílnou součástí každé kuchyně. Ve fritéze se usk...
Univerzální kuchyňské roboty jsou pomocníci do každého provozu, kde je zapotřebí míchat těsto, bramb...